Iets te zeggen?

Music For Life is terug. Vorig jaar kwam @Pinkie_Lemonade met het gedacht om via Twitter ook iets te doen: Tweet For Life. Samen met @PhiCo en ondergetekende werd er wat buzz gecreëerd en een site gemaakt waarop mensen konden “pledgen” dat ze per tweet die ze tijdens de actie deden een zelfgekozen bedrag gingen storten op rekening van Music For Life. Met een 70-tal twitteraars zijn we zo op 700 euro uitgekomen (enkelingen hebben dat bedrag nog verhoogd zodat we op meer dan 1000 euro kwamen).

Ook dit jaar is er een Tweet For Life. De enige constante in het verhaal is eigenlijk PriorWeb, de leverancier van de hosting en de domeinnaam. Omdat ik het niet zag zitten om de site deftig te updaten, omdat het wat slabbakte (alles slabakt er wel meer bij mij) en omdat @clopin er wel goesting in had, is het concept wat veranderd.

Dit jaar wordt er geveild. Twitteraars schrijven zich in, en beloven daarmee een tweet gekozen door de hoogstbiedende te tweeten naar hun followers. Op dit moment zullen er net geen 91.000 unieke followers bereikt worden. Nou ja, unieke followers, sommige mensen hebben meerdere accounts dus daar valt nog over te debateren. Er zitten alleszins geen dubbele accounts in dat aantal. En dat maakt dat er nu al een bod is van 3.500 euro. Meer dan zevenmaal het resultaat van vorig jaar. En de actie is nog niet eens afgelopen.

 

One thought on “Iets te zeggen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s