Leef hard!

Ik heb vandaag (via Twitter) het Peulengaleis herontdekt. Ik ben op dit filmpje van Maaike Cafmeyer (of is het nu Tine Embrechts?) gestoten:

Heerlijk! Nog eentje:

Ik ben moe. Ik ging vanavond een thesis nalezen en mijn presentatie maken voor de #140conf meetup BXL van overmorgen bij de VMMa (“cool” zegt!). Ik had een beetje schrik om mijn anonimiteit te bewaren, maar heb uiteindelijk toegestemd om toch eens te spreken. Op Barcamps enzo valt dat altijd goed mee, maar hier wordt er precies veel meer tamtam rond gemaakt. ’t Is ook niet direct mijn publiek dat erop afkomt, ik ben alvast benieuwd (en ik heb nog maar 2 dingen te zeggen ofzo) naar hoe het gaat aflopen. De presentatie zal voor morgenavond zijn. En die thesis voor later.

Vrijdagavond is het naar het schijnt pre-party van de reis naar Libanon, maar ik heb nog steeds geen bevestiging gehad van J&B. Lastig om te plannen. Lastig om al dan niet een allang (ahum, 3 weken ofzo) geplande pokeravond met vrienden af te zeggen. Lastig om te weten of ik dit weekend een vriendin kan helpen verhuizen (en ze kan een derde paar handen wel gebruiken).

Over mijn werk ga ik niks zeggen, maar ’t is druk en af en toe invallen voor leemtes achtergelaten door collega’s die elders brandjes moeten blussen. En ondertussen maar Twitteren. Ik denk dat ik deze zomer ga moeten afkicken.

Oh ja, ik heb zondag de 20 kilometer van Brussel meegelopen. Ben gefinisht in 2 uur en 13 minuten. Niet slecht voor anderhalve week trainen. Wel voorbijgestoken geweest door 11.000 mensen, see me care!

En zaterdagnamiddag beton gemaakt, met schup en water en ene zak cement voor drie zakken rijnzand (maal 5!). Daardoor kon ik niet naar het PabloNero event gaan op het Eilandje in Antwerpen. Jammer, want ik kan wel een nieuw kostuum gebruiken!

Gisteren ben ik naar de voorstelling van Samsung hun spiksplinternieuwe (nou ja) 3D TV’s. Hun systeem werkt met een bril waarvan de glazen afwisselend getriggerd worden, en heeft dus batterijen nodig voor die electronica. Ik was maar matig impressed, al zou het aan mijn bril kunnen liggen.

En vorige week donderdag (denk ik) ben ik naar Volvo Cars Gent geweest. Dat was wel cool. Nog eens naar een fabriek gaan. Die mannen maken eigenlijk vooral auto’s, geen eigen ontwerp ofzo (al zijn ze wel bezig met een elektrische wagen te ontwikkelen). Wel vernieuwing op vlak van productieprocessen. Fancy trouwens, vijf verschillende modellen op één lijn.

De nieuwe Volvo S60.

De nieuwe Volvo S60.

En dan zou ik nog moeten bloggen over die Nokia N97 mini. Die was wel tamelijk OK. Scherm kon beter, maar foto’s waren geweldig. Viel wel regelmatig uit bij het filmen. En het uitklapbaar toetsenbord was wel welkom (wegens niet altijd even responsief touchscreen). Foto’s en filmpjes zullen ooit nog wel eens volgen!

En ik ben nog uitgeweest, naar K-Nal/Libertine Supersport in Brussel (great place, aan’t kanaal, hebd’em?). Hier een crappy filmke dat ik op YouTube gezet heb (Vimeo is zoooooveel beter), je hoort Sébastien Tellier – Kilometer (Aeroplane Remix):

En dit hier, dat is Carte Blanche (helden DJ Mehdi van het Ed Banger label en Riton van weet-ik-veel-welk label) in den Antwerpse Petrol (weinig volk, great line-ups, booh Antwerp!). Oldskool house maar dan grotendeels nu gemaakt:

Zaterdag, toen we achter cement en rijnzand gingen in de Hubo, stond er een meisje achter de kassa. Ze had wat weg van Cameron Diaz, maar dan minder skinny (which wasn’t a bad thing!). Ze rookte ook. Haar naam was Petra. Dat weet ik omdat een andere, minder ervaren kassier, haar hulp vroeg. Ik wou hier een ode aan Petra van de Hubo schrijven, maar mijn lyrisch talent is beperkt en zeker niet zo goed als dat van @HijEnZijnMan, @Sanfyezerskiy of Strobot.

En al de rest ben ik vergeten (behalve dat de meimaand blauwtjesmaand was, en dat ik gedaan heb alsof het mij allemaal niet kon schelen! En’t lukt nog ook, ha!)

PS: schrijf volgende feestjes al maar op in uw agenda:

  1. woensdag 23 juni (19h – 2h): Gehörschade Kollektiv @ Claridge, Brussel
  2. vrijdag 17 juli: Gehörschade Kollektiv @ Kiss Me You Fool, Tijuana, Gent

PPS: ik heb nog 4 tickets voor de 12 uren van Francorchamps te geef (nu zaterdag, met voorstelling van de nieuwe Volvo S60). Hit me up in the comments!

2 thoughts on “Leef hard!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s