Een dagje Gent

Naar Gent rijden en beseffen dat het maar 5 minuten langer duurde dan om naar mijn werk te rijden (wat zeker 30 kilometer korterbij is). Jammer dat het in de omgekeerde richting niet waar is… 😦

Wakker worden met een chocomelk en een croissant in Or. En free WiFi.

Koffiebranderij Or in Gent

En daarna wat door Gent kuieren.

Gent

’t Lam Gods in de Sint-Baafskathedraal/kerk/whatever, daar moet ge dus voor betalen (feitelijk voor een replica). Niet gezien dus. Ook niet gezien: het SMAK (want gesloten op maandag). #fail

Wel gezien: lekkere stoverij in Godot (dank u Lamazone voor de recommendation hiervan op Foursquare). Stoofvlees gemaakt door m’n ma en m’n grootmoeder blijft wel het lekkerst.

Nog gezien: de Sirena. “Kunst” gekocht niet ver van’t Gravensteen. Een nieuwe Blackberry Bold 9700. Vanaf nu worden m’n sms-jes niet meer opgegeten door geheugentekort (hoop ik).

Nog gedaan: gisteren in een vlaag van “met mezelf gene weg nimeer kunnen” out of the blue 9 kilometer gaan lopen. In één keer, niet gestopt. Zonder sokken. Gevolg: twee bijna-bloedblaren. De day after manifesteert de verwachte funny walk zich in zeer beperkte mate. #win Sporten blijkt het libido te verhogen. Of ligt het aan de volle maan die op komst is?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s