Idolen

Alex van On-Point, Andrew van Out Of The Blog en Bart van de Onda Sonora crew.

Alex, want hij blijft zijn ding doen: video-interviews met muzikale helden als Martyn waarmee hij op internationaal gerenommeerde blogs geraakt, het marketen van z’n DJ copain en Belgian soul-funk-shizzle-producer en allround awesome dude JtotheC, DJ’en met JtotheC als Vic & Lloyd, het organiseren van de Cheeba Cheeba feestjes in Brussel (soul & funk & all kinds of cool music you’ve probably never heard before because you’re too young), oprichter van de PPKLTS movement én schilder-kunstenaar en dan weet ik den andere helft waarschijnlijk gewoon niet. All kinds of cool dus!

Andrew, omdat hij de max is, looks like James Bond maar dan hipper, all kinds of wicked stuff ontdekt (check die porn 2.0 reportage) en dat samen met Gert en Kenneth post op Out Of The Blog. En als hij je komt helpen op een feestje ofzo, dan heeft hij jaaaaaaaren expertise mee: feestjes georganiseerd met een publiek van ettelijke duizend man, DJ’s die duuuuuuzend euro’s vragen en al. And he likes sneakers. Zot! (in a good way)

En Bart van Onda Sonora. Ik ken hem niet persoonlijk zoals Alex en Andrew, maar dat hoeft ook niet. Hij zit mee in het DJ “collectief” Onda Sonora Soundsystem, waar ze “zeer deep” draaien (all kinds of house en disco en techno en aanverwanten, check hun bio), en dat doen ze al enkele jaren. Op hun blog lees ik dat ze zich ergeren aan “het gebrek van openheid” van “het publiek” voor de muziek die ze draaien, en het stemt me optimistisch dat ze toch méér en méér aanhang vinden. Ik heb ze ooit eens gehoord, na Gerrit K in één of ander Anderlechts jeugdhuis (je zou versteld staan van wat er achter de gevel van een Brussels rijhuis zit!), and boy did I like that. Promoting quality music! Verder hebben ze air-time op FM Brussel, en promoten ze met RELEASE jonge bedroom artists. Is nice!

Blijf zo voortdoen gasten, jullie zijn een mega-bron van inspiratie, en ongetwijfeld niet alleen voor mezelf!

Advertenties

One thought on “Idolen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s