links for 2009-12-07

  • WTF?
  • Wat is dat anders dan een bewijs dat Stevaert wel degelijk de top van het bedrijf onder druk zette om de redactionele lijn van de krant te wijzigen? En dat die top daarin meeging, omdat hij niet geïsoleerd wilde geraken ten opzichte van De Persgroep? Paar dat aan andere geciteerde nota's – toegegeven, minder onloochenbaar – zoals die over Stevaert die aan een collega van Van Houtte zegt: 'Er zal hier binnenkort een en ander veranderen… Want sommige zaken kunnen niet. Wat bijvoorbeeld Roger Van Houtte doet, kan helemaal niet. Patrick Janssens krijgt helemaal geen kans van jullie.' Of aan het feit dat Herman Van Rompuy zelf vertelt dat Ernest Bujok, vriend van Stevaert en directielid van Concentra, tijdens een vergadering had aangedrongen op Van Houttes ontslag. Als je dan de paar artikels terugleest die destijds over de kwestie verschenen zijn, het geginnegap over het 'linkse complot' dat twee rechtse ballen meenden te moeten ontwaren…
  • La Sabam, qui est chargée de collecter l'argent dû aux artistes pour l'exécution de leurs £uvres puis de le répartir entre eux en vertu d'une grille complexe de critères, est soupçonnée d'avoir grugé au moins deux de ses membres, tous deux musiciens. Ainsi, la liste de diffusion de leurs £uvres n'a pas été complétée comme il se doit, ce qui aurait permis à la Sabam de détourner une partie des droits d'auteur qui leur revenaient.
  • De indicator geeft het aandeel van de nucleaire energie in de totale elektriciteitsproductie voor Vlaanderen/België, en vergelijkt dit ook met andere landen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s