Een beetje van alles

Van Boy Geek Pints met Maarten, Daylah, Ntone (en chick magnet puppy Donut), Jupiler (wiens bakken trouwens makkelijker dragen dan die van Stella Artois, wegens  een zachte catchou) over Quick (slechte bediening op een zondagavond, daar dicht bij de Brusselse Beurs, en tevens ook een depressieve inkleding) naar een vette Home Alone Party bij Strobot met Beluxx als DJ. Complete madness! Ik zou er uren over kunnen vertellen.

Of over die housewarming van een Franstalige vriendin in de Brusselse wijk der diplomatie alwaar ik mijn beste Frans en Engels mocht boven halen (hoera voor Polen en Tsjechen, vooral voor hun mooie vrouwen! ;-)). Plezant man. En de vaststelling dat ze daar YouTube de helft van de tijd als muziekbron gebruikten. En dan vraag ik me af wat onze beste vrienden van Sabam daar van vinden… En flikken die voorbij rijden, terwijl de muziek goed op straat te horen is. Brussels baby!

Misschien moet ik eens vertellen over een BGGD bij SAP, sponsored by Proxis en Coca-Cola’s Glacéau Vitamin Water en Ludion (voor Imke Dielen’s boek) en Speculoos-pasta Lotus Crunch en F.A.C.T.S. (beurs voor nerds). Zelfs die van de Zevende Dag waren langskomen! Ergens vind ik het maar raar dat iets über-mainstream naar zo’n sub-culture gelijk (girl) geeks (en/of nerds) komt. Maar goed, da’s De Zevende Dag… (een prentje dat all kinds of nerds definieert vind je alhier, al smijt ik ze in deze blogpost mooi op een hoopje ^^)

Of over de after-party van de Mixx Awards in de kelders van Tour & Taxis. Scheve bedoening. ’t Was plezant. En lekker (het vrouwvolk én de wodka-cocktail).

Of over de all-you-can-eat visit van gisteravond in de Antwerpse Pampas. Een Vlees & BBQ (ofzoiets) restaurant. Lekker! Daarna nog iets gaan drinken in de Ne9en Vaten. Op de uitweg nog wat Boomerang kaartjes bezichtigd (niet meegenomen, ik was er begot te moe voor! Maar dat lag aan die after-party van de Mixx Awards de dag ervoor ;-)). Blijkbaar kan je nu ook kaartjes ontwerpen en online zetten en al (daarvoor heb je een code nodig die op de achterkant van die kaartjes staat, je kan ook de code PLEPOU en de bijhorende campagne-slogan “Vergeet de trauma’s uit je jeugd” gebruiken; meer info op Facebook of by request in de comment).

“Druk” zegt u? Inderdaad!

One thought on “Een beetje van alles

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s