Happyness is just around the corner

Het leven van ne saaie werkmens zoals ondergetekende is tweeledig:

  1. in de week saai wezen en braafjes werken,
  2. in het weekend een sociaal beest wezen.

Dat past bijna perfect in het plaatje van de Cash & Sex Theory. Mits de nodige uitzonderingen op de regel kan ik me in de hierboven uitgetekende levensstijl perfect vinden. Ok, de maandagen zijn dan wel zwaar (wat, tot iets vóór het krieken van de dag uitgaan laat bij u géén sporen na?), maar da’s het allemaal waard.

Zo ook gisteren:

een vergaderinkje in verband met Leven In Leuven, alwaar er toch wel interessante dingen verteld en afgesproken zijn, werd gevolgd door nuttiging van een Duvel en een cola in café De Metafoor in het gezelschap van enkele vrienden en vriendinnenvan de Leuven-connection. En daarna dan richting K-Nal in Brussel, een soort warehouse (NOT, gewoon een leeg gebouw omgebouwd naar fuifzaal en event-locatie) alwaar Darko een feestje gaf. Hij had M.A.N.D.Y. van het Get Physical label uitgenodigd. In gezelschap van dM3 en ook in gezelschap van feitelijk gewoon lekker en minder lekker vrouwvolk kon het feest niet meer stuk. Echt niet. Er werd een polleke geschud met de zwartharige helft van M.A.N.D.Y. (de blonde helft was er niet) en een babbelke gedaan met Elle Belgique diva Klodia Vanloo (zij is tevens ook organisator van de Kaboom Bang Bang feestjes in Brussel). Ket, die is groot (vooral als ze op de kas staat :d)!

De donkere helft van M.A.N.D.Y.

De donkere helft van M.A.N.D.Y.

After the party werd gecrashed in één van de zetels in dM3’s penthouse (thnx bro!), en na een zestal uurtjes slaap ging het dan richting casa de boskabout. Bleek dat er in de namiddag een boom moest gekortwiekt worden bij één van de grootmoeders. Weer een ervaring rijker!

Ha, en aan de overkant van de straat liep een zwarte kat met witte borstkas rond. Profetisch?

I like white pussy. I like black pussy. I like every pussy! ;-)

I like white pussy. I like black pussy. I like every pussy! 😉

Het fietstochtje van een uur dat ik daarna deed gebeurde alvast zonder ongelukken. Straks moet ik nog naar Antwerpen (party hardy!), dus dat wordt nog even hout vasthouden (of was het nu “hout afkloppen”?).

PS: Leesa’s tweede mixtape is gereleased! Zeker downloaden, ’t is de moeite!

2 thoughts on “Happyness is just around the corner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s