sp.a nu zeker (niet)?

Gevonden bij Tom Bogman:

sp.a trekt de campagne voor de Vlaamse en Europese verkiezingen op gang met een subsite ‘sp.a Nu Zeker‘.

Dit vind ik een te appreciëren campagne: mee met zijn tijd (video begot!), integratie naar Facebook, … Jammer dat de ganse site met Flash gemaakt is, maar goed, neuten over technische shizzle wordt niet altijd even zeer geapprecieerd.

De video’s geven een korte toespraak van Frank Vandenbroucke, Kathleen Van Brempt en Caroline Gennez. Ik heb – voor uw gemak – hieronder de video’s van Frank Vandenbroucke (naar mijn gevoel is hij op dit moment één van de betere politici in ons land) en van Caroline Gennez gezet. 

Als campagne-leider zou ik Caroline Gennez toch nog een paar takes meer laten doen, want nu schort er iets aan. Als ik mevrouw Gennez op tv zie en hoor, dan vraag ik me dikwijls af of ze zelf wel gelooft wat ze verkondigt. (al zal dit weer aan mij liggen, of aan het feit dat Frank Vandenbroucke veel ervarener is in campagne voeren en tv-optredens)

Wat denkt u ervan?

5 thoughts on “sp.a nu zeker (niet)?

  1. Frank is zeker een van de betere, al vind ik zijn discours nu niet zo gepast: “we gaan voor jobs zorgen door sociale woningen te bouwen”. Lijkt me niet meteen het geschikte middel om voor duurzame jobs te zorgen.

  2. mediatraining. Niet je tekst aflezen van het schermpje, maar iemand naast het schermpje zetten aan wie je je verhaal vertelt. Nu lijkt ze bijbelverzen te verkondigen.

  3. Caroline komt i mijn ogen weinig overtuigend.. Vorig jara nog presentatie van Socialisme in Eruopa vandaga gevolgd.. Internationale sprekers waren klasse, Aanwezig Sp.a kon zelfs niet goed recycleren.. Spijtig, want in algemene ideologie kan ik deze partij wel aan..

  4. Ik vind het zeker relevant om te neuten over Flash. Met deze site sluit de SP.a meteen een hele hoop mensen met een functiebeperking uit. Blijkbaar vindt deze partij het niet belangrijk dat _iedereen_ hun boodschap kan ontvangen. Als politieke partij vind ik het een must dat je ernaar streeft het anysurfer label te behalen.

  5. @Peter: beetje kort door de bocht hé, maar dat weet je zelf wel.
    @yab: daar ga ik volledig met akkoord.

    Ik heb zeker ook opmerkingen, maar al bij al vind ik het een geslaagde campagne.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s